Egypte strand- en zonvakanties
Tui Vakanties Egypte

In Egypte schijnt vrijwel het hele jaar de zon en is het lekker warm. Daardoor is een zonvakantie naar Egypte het hele jaar mogelijk. Naast lekker weer kun je tijdens jouw vakantie in Egypte een bezoek brengen aan de prachtige piramides en tempels van dit Noord-Afrikaanse land. De oude geschiedenis van de farao's is op talrijke plaatsen in Egypte terug te vinden, zoals in de piramides van Gizeh, in de Vallei der Koningen en de Karnak tempel in Luxor. De stad Cairo, de vele monumenten en graven zullen een onuitwisbare indruk bij jou achterlaten.
Maar Egypte is meer dan een reis door de geschiedenis. Zo is de Rode Zee zeer geliefd vanwege de prachtige onderwaterwereld. Liefhebbers van diepzeeduiken zijn hier op de juiste plaats, want de koraalriffen van de Rode Zee behoren tot de mooiste van de hele wereld. Het landschap van Egypte is overwegend woestijnachtig en vormt de Nijl de levensader van Egypte.

Tui biedt jou de meest fascinerende vakantiebestemmingen in Egypte. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van Egypte, fantastische appartementen en de mooiste hotels.
Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de allermooiste strandbestemmingen in Egypte. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe Golden Label hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd.

Tui Reizen Egypte
Sunweb Vakanties Egypte

Een completere bestemming is er bijna niet! Naast uitstekende hotels, mooie stranden en een heerlijk klimaat is er als superbonus de Rode Zee als duik- en snorkelparadijs. Naast dit alles biedt Egypte enorm veel mogelijkheden ook op het gebied van cultuur. Met de diverse excursies kunnen wereldwonderen als de Piramides van Gizeh en de graven van de oude farao's bezocht worden.
Sunweb Vakanties bied jou de keuze tussen een heerlijke strandvakantie in het gezellige Sharm el Sheikh, Hurghada of El Gouna. Vanaf alle bestemmingen kun je een aantal interessante excursies boeken.

Sunweb Vakantie Egypte